Lovarda

     

Program


Kaukázus, vendég: Sorbonne Sexual

Kaukázus, vendég: Sorbonne Sexual

15 új dallal jelentkezik a Kaukázus!

 több

A KpOp című lemezanyag mindenféle dolgokról nem, viszont a nagy idomulástól kellemesebbé tetsző emlékekről, érzelmi hajlékonyságról, nem várt világi bulvárosodásról, az utolsó űrhajó kilövéséről és természetesen rólunk szól. A frontember új tagokat kért fel ezen remélhetőleg izgalmas közeljövőre. Minden dalhoz speckó szövegvideók tartoznak, segítenek rávilágítani, hogy a látszólagos összefüggéstelen dolgok milyen meglepően kötődnek, gyakorolnak hatást egymásra és ránk a főszereplő emberekre.

A Kaukázus "K.U.S."című lemeze 2014-ben jelent meg, mellyel két évig koncertezett az alter rockot játszó banda országszerte. A "Szalai Éva", a "Tartós béke" és a "Teszkó" után "Hatból a három" és a "Mindenki" dalokat is játszották a rádiók. 2016-ban volt az utolsó nyilvános koncert.

December 26-án a régi „kötelező” nagy dalok mellett természetesen új szerzeményeket is bemutatnak tánczenével és pimaszokos szövegekkel. Remélhetőleg sok régi és új követő találhat magának tartalmas, igényes zenei szórakozást ezen a különleges estén.

| SORBONNE SEXUAL |

Az első koncertünk második szülőhazánkban Debrecenben megújult lélekkel, új dalokkal. Billentyű fronton erősödünk, szerzemények szintjén továbblépünk.
A Sorbonne Sexual az alternatív zene szöveghagyományozódására alapozva alakította ki a progresszivitás és a popularitás közti vékony mezsgyét amin mozog. 2014-es Fáma c. lemezükkel eljutottak számos nagyobb helyre játszani, turnéztak a 30y-al, 2017-ben pedig eddigi legkiforrottabb lemezükkel jöttek ki, a Kifutással, mely a kiszenekarok életének kálváriáját próbálta bemutatni és melyet az A38 Tetőteraszon mutattak be. Az utóbbi lemezről hallhatunk több dalt a a koncerten, de régebbi dalok is felcsendülnek, az igazi sorbonnesxl valóság, ahol éppen áll a zenekar.