Lovarda

     

Program


30Y koncert

30Y koncert

Az 30Y egy 2000-ben alakult pécsi rockzenekar. Több mint 10 éve meghatározó szereplője a hazai könnyűzenei klub és fesztiváléletnek, évente nagyjából hetvenszer lépnek színpadra. 2017-tavaszán a 30Y folytatja lemezbemutató turnéját, így többek között Budapest, Gyöngyös, Ajka, Gödöllő, Kiskőrös, Szekszárd, Székesfehérvár, Kecskemét, Eger, Szombathely, Pécs városokban koncerteznek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 20. szombat, 19:00

„a 30Y egy zenekar. négyen testvérek. ikrek. négy tojás, olyanok, hogy meg sem tudod különböztetni őket. néha ők maguk is összekeverik a másikat saját magukkal. nem is a dalaik miatt ismerik őket, hanem azért, mert ilyen, hogy négyes ikrek alapítanak zenekart, na, ilyen még nem volt. télire pulóvert húznak, nyáron kisgatyát. és ha esik, sosem nyitnak esernyőt. mindnek van autója, mindegyiknek más. azt sosem keverik össze. megjelent egy csomó lemezük, a platina az nagyon csillog, most meg még kazettájuk is lesz. dicsőség, ez a címe annak, ami új.” 

Az elmúlt tizenhat évben megjelent 9 nagylemeze, tucatnyi online terjesztett független hanganyaga, több mint 10 videoklipje. 2015 év végén az első válogatás-lemeze, 30Y BEST OF címmel, ami platinalemez lett. 2016 októberében CD-n és digitálisan debütált legújabb lemeze, a Dicsőség.

A zenekar tagjai
Beck Zoltán
Beck László
Sárközy Zoltán
Varga Ádám

 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!